От 2 месеца е моя, в началото пак си скрибуцаше нещо от към вратите, но сега доста се засили. Не съм сигурен че е от корите, но нямам друго обяснение. А по принцип много внимателно минавам дупките ако не мога да ги избегна. Има ли някой друг подобен проблем и какво е решението. Иначе в купето нямя никакви шумове и това разваля кефа от возенето. Благодаря предварително за вашите мнения.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Скрибуцане от корите на вратите
Collapse
X
-
При всички 155 - ци е така....в повечето случай е от гумените уплатнения!!!
Ако не ти се инвестира в смяна....незнам откъде ще намериш нови!.... намажи ги с некви мехлеми...спрейове....най различни има!
Не, че ще оправиш много нещата с тях...но пробвай, до някъде има ефект..
Това скрибуцане осезателно се влияе от температурите.....лятото изчезваПо добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
-
На мен ми скърцаха корите 1 година.... Опираха в боята и много ме дразнеха.... Накрая преди да я продам за 1 ден ги свалих и подложих вата.... И настана Тишина.....Alfa Romeo 155 1.8 8v '95 - Ex ... Alfa Romeo 156 2.0 TS '99 - Ex ...
Alfa Romeo 156 SW Facelift 2.4 JTD M-JET 20v '04 +++
Alfa Romeo GTV Phase 1 2.0 20v Тurbo '95 + Още едно 2.0 ТС ....
Comment
-
Благодаря за отговорите. Наистина днес сутринта към 8 ми изпили нервите, а пък вечерта на по-топличко почти не се чуваше. Ще пробвам придложенията ви. Шдуь хь XaBu4ko естествено звучи най-ефективно, но не знам дали няма да изпочупя нещо по кората ако пробвам да я сваля. Не съм свалял кора досега.2003 166 3.0 V6 Distinctive, 2016 Skoda Fabia 1.2TSI DSG
ex 33 1.5 Boxer, 155 1.8 T.S., 156 2.0 T.S., 166 2.5 V6, 159 2.4 JTDm Q-Tronic
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Vesko84 Покажи съобщениеОт 2 месеца е моя, в началото пак си скрибуцаше нещо от към вратите, но сега доста се засили. Не съм сигурен че е от корите, но нямам друго обяснение. А по принцип много внимателно минавам дупките ако не мога да ги избегна. Има ли някой друг подобен проблем и какво е решението. Иначе в купето нямя никакви шумове и това разваля кефа от возенето. Благодаря предварително за вашите мнения.
155 2.5 V6
Passat 2.5 TDI 180hp highline
Comment
-
Каква зима, сега не е зимно време и скрибучка та си е.ало мам...
Пръсках силиконов спрей - нищо.
Верно е че имаме и пътища да си е..ат и те мамата...
Но на магистралата няма пук нито скръц, ама след 160 километра в час, иначе пак скърца мама и проклета.
ПП забравих да кажа, че моята скърца от предните врати
....вероятно и от някъде другадеAlfa 155 2.0TS 8V '93
sigpic
VW LADAVAGEN '81
CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ
Comment
-
Първоначално публикувано от vaklinator Покажи съобщениеКаква зима, сега не е зимно време и скрибучка та си е.ало мам...
Пръсках силиконов спрей - нищо.
Верно е че имаме и пътища да си е..ат и те мамата...
Но на магистралата няма пук нито скръц, ама след 160 километра в час, иначе пак скърца мама и проклета.
ПП забравих да кажа, че моята скърца от предните врати
....вероятно и от някъде другаде
155 2.5 V6
Passat 2.5 TDI 180hp highline
Comment
-
деба това от вратите ли е ?аз имам чувствоното ,че при мен скърца и от седалката,но и от вратите .Чувам шум от къэм горната част на вратата ,понякога е супер досадно.ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша
Renault Megane II Grand Tour-2004г
Comment
-
Аз гумите на вратите след всяко миене ги пръскам със спецален силиконов спрей....
Жабката я оправих много лесно...... - Там където са каналите за затваряне ( които бяха износени ) навих от външната им страна по една видичка ( много къса самонарезка беше ) така че главата на видата да компенсира износването на канала.... И резултата беше зашеметяващ.
И корите след като ги уплътних с ватичка направо заспа...
Имах и един шум отзад ( някакво дрънчене от бас касите ) и там малко ватичка, притягане и колата влезе в режим СТЕЛТ
Колегата Доко я кара преди да я продам... Ако искайте го питайте няма ни скръц ни пук.....Alfa Romeo 155 1.8 8v '95 - Ex ... Alfa Romeo 156 2.0 TS '99 - Ex ...
Alfa Romeo 156 SW Facelift 2.4 JTD M-JET 20v '04 +++
Alfa Romeo GTV Phase 1 2.0 20v Тurbo '95 + Още едно 2.0 ТС ....
Comment
-
Първоначално публикувано от XaBu4ko Покажи съобщениеАз гумите на вратите след всяко миене ги пръскам със спецален силиконов спрей....
Жабката я оправих много лесно...... - Там където са каналите за затваряне ( които бяха износени ) навих от външната им страна по една видичка ( много къса самонарезка беше ) така че главата на видата да компенсира износването на канала.... И резултата беше зашеметяващ.
Имах и един шум отзад ( някакво дрънчене от бас касите ) и там малко ватичка, притягане и колата влезе в режим СТЕЛТ
Колегата Доко я кара преди да я продам... Ако искайте го питайте няма ни скръц ни пук.....Alfa 155 2.0TS 8V '93
sigpic
VW LADAVAGEN '81
CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ
Comment
-
Първоначално публикувано от XaBu4ko Покажи съобщениеАз гумите на вратите след всяко миене ги пръскам със спецален силиконов спрей....
Колегата Доко я кара преди да я продам... Ако искайте го питайте няма ни скръц ни пук.....2003 166 3.0 V6 Distinctive, 2016 Skoda Fabia 1.2TSI DSG
ex 33 1.5 Boxer, 155 1.8 T.S., 156 2.0 T.S., 166 2.5 V6, 159 2.4 JTDm Q-Tronic
sigpic
Comment
Comment